Victoriabaarsfilet

Wij hebben gekozen voor Victoriabaars met het Naturland certificaat. Dit is een project voor duurzame ambachtelijke visserij in Bukoba in Tanzania. Deze visserij is duurzaam door strenge eisen aan gebruiksmaterialen en vangstmethodes,strenge eisen m.b.t. de minimum grootte van de gevangen vis en eerlijke arbeidsvoorwaarden en transparante prijzen voor de vissers. Daarnaast wordt er op het sociale vlak een hoop gedaan voor de vissers. Zo wordt er gezorgd voor: Goede woonomstandigheden en voeding, toegang tot gezondheidszorg, bank- en verzekeringswezen en onderwijs.
Produktiemethode Wildvangst
Vangstmethode Haken en Lijnen, Kieuwnetten
Vangstgebied Victoriameer
Haven van aanvoer Bukoba Tanzania
Ingrediënten Victoriabaarsfilet
Allergenen Vis
Energie 94 kcal
394,000 kj
Eiwitten 20,0 gr
Koolhydraten 0,0 gr
- waarvan suikers 0,0 gr
Vet 1,5 gr
- waarvan verzadigd 0,28 gr
Zout 0,25 gr

Victoriabaarsfilet

Lates Niloticus

Wij hebben gekozen voor Victoriabaars met het Naturland certificaat. Dit is een project voor duurzame ambachtelijke visserij in Bukoba in Tanzania. Deze visserij is duurzaam door strenge eisen aan gebruiksmaterialen en vangstmethodes,strenge eisen m.b.t. de minimum grootte van de gevangen vis en eerlijke arbeidsvoorwaarden en transparante prijzen voor de vissers. Daarnaast wordt er op het sociale vlak een hoop gedaan voor de vissers. Zo wordt er gezorgd voor: Goede woonomstandigheden en voeding, toegang tot gezondheidszorg, bank- en verzekeringswezen en onderwijs.