Assortiment

Van Meines is continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en op
zoek naar noviteiten op culinair gebied. Zo wordt het assortiment steeds verder
uitgebreid. Ook producten niet vermeld in ons assortiment kunnen wij voor u op
voorraad nemen of op bestelling uitleveren.

Dagvers

Naast dagelijkse aanvoer vanuit alle visafslagen in Nederland,leveren wij verse vis uit alle werelddelen. frituur aan. Wat dacht u van een gamba fried d’elite een gepaneerd garnaaltje voor een borrel garnituur.

Geportioneerd

Visfilets zoals u dat wenst zowel op gewicht als op formaat met onze computer gestuurde portioneer-lijn is alles mogelijk.

In blik & zuurwaren

Amsterdamse tafelzuren zowel in klein als grootverpakking. Daarnaast kunnen wij een compleet assortiment van zalm, tonijn tot sardines in blik aan u leveren.

Gerookt

Onze jarenlange samenwerking met ambachtelijke rokerijen geeft u de zekerheid te werken met producten bereid volgens traditioneel recept.

Convenience

Gegrilde of gegaarde vis, bouillabaisse en andere soepen alles met grote zorg voor u bereidt, kortom alles om het de klant makkelijker te maken.

Specialiteiten

Een zeer ruim assortiment sushi, salades, sauzen, terrines en paté’s zowel uit eigen keuken als van producenten uit binnen en buitenland.

Gebakken

Naast klassiekers zoals kibbeling en lekkerbek kunnen wij in onze hypermoderne baklijn ook naar wens van de klant bakken.

Diepvriesspecialiteiten

Op zee ingevroren, separaat verpakte visfilets , diverse surimi-producten, visrolletjes naturel of gevuld. Kortom de juiste producten voor elke gelegenheid.

Schaal- en schelpdieren

Naast de Hollandse lekkernijen zoals mosselen en oesters kunt u bij ons ook terecht voor een uitgebreid mediterraan schelpen-assortiment. Tevens leveren wij producten als kreeften,garnalen en gamba’s zowel zoet- als zoutwater in alle gangbare maten en variëteiten.

Snacks

Naast traditionele producten als een visburger en de garnalenkroket bieden wij ook een assortiment vistapas voor de frituur aan. Wat dacht u van een gamba fried d’elite een gepaneerd garnaaltje voor een borrel garnituur.